miercuri, 2 septembrie 2009

Nu conteaza cat de mult traim,ci cum.

Priveste cerul,sunt multe stele,fiecare e un vis..un vis care inca asteapta sa fie indeplinit,care spera sa nu renuntzi niciodata la el;o sperantza care rezista si lupta ca sa obtina ceea ce isi doreste cu adevarat..pana se stinge....
Sunt prea multe stele,prea multe vise,care desi ne este greu sa recunostem,nu toate se indeplinesc..cat despre sperantze..nu toate rezista pana la capat...pana la urma se pierd.Nu totul e asa de usor in viatza,mai ales cand ai de trecut niste obstacole si trebuie sa mai privesti in spate,trecutul nu se uita,intotdeauna invetzi din greseli,niciodata sa nu regretzi ceea ce ai facut,chiar daca a fost bine sau rau,nu incerca sa ascunzi.Dar ce te faci cand vine vorba de iubire...o iubire de prietenie,de familie,o iubire pura,dragoste...?
Cum suna si o melodie "uita de tot,uita de tot,uita de lume,de sentimente,de soapte la ureche....tot ce e frumos repede trece.."
Usor de zis,insa greu de facut,cum era vorba aia.Cum poti uita de tot,de toate acele sperantze,sentimente,acele "suflete pereche",acel "tot" ce a fost..cum ai putea uita asta doar asa intr-o secunda..ca si cum ai clipi sau ai inchide ochii si brusc te trezesti fara nimic..fara el..cu toate visele spulberate...pur si simplu,ca si cum ai privi printr-un pahar...ca si cum nimic nu s-ar fi intmplat,iar tu acum trebuie sa uiti...pentru ca da! "tot ce e frumos repede trece.."
Ma uit in jur,pe strada si imi imaginez cat de diferita e lumea..nimeni nu e perfect,toti suntem unici si unici in felul nostru,cu defecte si calitatzi.Daca toti am fii la fel,nu ar mai exista nimic misterios,nimic nou,nimic doar al tau!Ai stii mereu ce va urma,ca intr-un film pe care l-ai vazut de mai multe ori..si ma gandesc ca Da! viatza merita traita,cu bune,cu rele,dezamagiri,iubiri..e a ta!Distreaza-te,fa mereu ceea ce iti propui si urmeazatzi fiecare vis,pentru ca el asta asteapta,e acolo sus,iubeste si lasa mereu amintiri placute in urma si nu regreta nimic,nici ceea ce te-a durut,invatza din asta...pentru ca nu conteaza cat traim,ci cum.

2 comentarii:

  1. ah ai inceput ca poezia aia a noastra :))
    ma uit la stele e noapte ... e nahh :)) o sa tio dau curand
    te intrebi cum poti sa uiti asa usor ceva ? pai iti dau nr de tel al unei mirifice persoane sati explice ea ce zici :-? :))
    bah mai ti minte tot ce e frumos repede trece :O :))

    piskotel trateaza toate aceste subiecte cu un gram mai mult de amuzament pt ca esti trista si nu e bine sa fi trista de la varsta asta imbatranesti mai repede asa arata cele mai recente studii facute de doctori elvetieni
    si cu elvetienii nu te joci :))

    fi mamai vesela ca odata ai 15 16 ani catia nai ai .. in fine :))
    mai bine ai vb de cum ne uitam noi la filme si radem ca tutele ...sau de noptile alea albe
    inventeaza ...astia care citesc nu prea fac diferenta dintre real si fantezie
    hai iubi be happy :))
    urmatoru vreau sal ma prapadesc de ras hai
    fami pe plac macar odata :)) >:D<
    iar te iubesc :x

    RăspundețiȘtergere
  2. ai dreptate.dar sti,unele vise nu pot fi implinite.stiu ca fiecare poate traim o
    'fantezie' sperand ca acel vis va deveni realitate,dar uneori nu e asa.

    RăspundețiȘtergere